And if you love us.... don't forget to like us ... on Facebook

Dat helpt ons 'to spread the news' wink

We naderen de 350 inschrijvingen !

9 jan 2018. Bijna halverwege de termijn waarbinnen je je beste werk kan inzenden en inmiddels gingen zo'n 350 fotografen je voor; 350 vrijetijdsfotografen die met hun fotoseries graag een plekje veroveren in het Nederlands Fotomuseum! Interessant en gevarieerd werk uit bijna alle genres; portret, documentair, landschap, natuur, model, stilleven, architectuur, straatfotografie, … Wij genieten er van en willen nog veel meer zien! In het museum kan de curator straks zo'n 50 series kwijt, dus er is een behoorlijke kans dat je er bij bent. Doe een gooi naar eeuwige roem en zend je mooiste series in! Het kan nog tot en met 28 februari. 

Zend je fotoseries in, het kan vanaf nu!

1 Dec 2017. Het is zover; wij zijn er klaar voor om jullie mooiste, spannendste en meest verrassende fotoseries in ontvangst te nemen! De software die nodig was om seriematig fotowerk digitaal in te kunnen zenden is door ons beproefd en goed bevonden. De poort is open: tot en met 28 februari 2018 kan je inzenden. Kijk onder deelnemen en volg de instructies. Overtuig de curator dat jouw werk er bij hoort! Dan hangt jouw werk van 10 tot 13 mei 2018 in het Nederlands Fotomuseum. Voor eventuele vragen kan je terecht bij Harry Sikkenk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Veel succes namens Harry, John, Hans, Diana, Freek, Obe, Ruud, Nicole en Wybe!

Een heel geslaagd Fotocafé Woerden!

Voor een afgeladen zaal vertelde Vincent Menzel aan de hand van vragen van Nicole Robbers over zijn kleurrijke ervaringen als journalistiek fotograaf.

Seriematig werk? "Nou, weet je, ik ga nooit de straat op om een serie te maken....

Vincent Menzel

Extra fotografencafé Woerden over fotoseries, 30 oktober

Sprekers: VINCENT MENTZEL, ROEL ROZENBURG en MARTIJN BEEKMAN. Neem je eigen werk mee naar de avondsessie en laat er een professional op reageren (gratis), of ga helemaal los tijdens de middagworkshop.

Hard gewerkt achter de schermen wink

Niet alleen wordt er nog flink getrokken aan financiers en sponsors om het financiële plaatje rond te krijgen, maar ook aan de concrete invulling van de verschillende plannen wordt hard gewerkt.

De data zijn definitief!!!

Zet het in je agenda: Het festival vindt plaats van donderdag 10 tot zondag 13 mei

Nauwe samenwerking met Rotterdam Photo

Rotterdam Photo - een festival dat zich richt op beroepsfotografen die nog geen galerie vertegenwoordiging hebben - maakt ook gebruik van het Deliplein als festivalterrein. Het Fotofestival aan de Maas gaat dankbaar gebruik maken van de expertise van Rotterdam Photo.

Terug van weggeweest

Met een injectie van vers bloed zijn we inmiddels in full swing op weg naar de 6e editie van het enige echte fotofestival voor vrijetijdsfotografie in Nederland!

Nicole Robbers curator expositie in museum

Nicole Robbers (o.a. bekend als bestuurslid van De Zilveren Camera en de beeldredactie van het NRC) zal als curator een selectie maken uit het ingezonden seriematig fotowerk. De organisatoren van het festival zullen zich niet bemoeien met deze selectie.